Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Λαμία: Εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητο μέσα στο χείμαρρο!Τυχερός στάθηκε νεαρός οδηγός, που έκανε τη λάθος επιλογή να δοκιμάσει να περάσει από το ποτάμι του Ξηριά στο ύψος του "Κένταυρου" λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (27/6).
Γενικά το ποτάμι παρουσιάζεται φουσκωμένο και η Τροχαία έχει τοποθετήσει κώνους. Ωστόσο όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί βρίσκονται αρκετοί που τους βγάζουν θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τους εαυτούς τους, αλλά και ανυποψίαστους οδηγούς που τους βρίσκουν παραμερισμένους και θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Χθες βράδυ, για καλή τύχη τους οδηγός και συνοδηγός, απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε μέσα στο χείμαρρο, που εκείνη την ώρα μάλιστα ήταν αρκετά φουσκωμένος. Στη συνέχεια τράβηξαν και το αμάξι βάζοντας έτσι τέλος στην νυχτερινή περιπέτεια των συμπολιτών μας.

Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό να επαναλάβουμε ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσο διάστημα κρατά η κακοκαιρία, καθώς ο Ξηριάς μαζεύει εύκολα και γρήγορα νερό και στο σημείο αυτό γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου