Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Φωτιά σε Ραφήνα και Βαρνάβα


https://www.newsit.gr
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για φωτιά στην Ραφήνα ένα χρόνο μετά το Μάτι. Φωτιά και στον Βαρνάβα. Η φωτιά είναι υπό μερικό έλεγχο. Δείτε εικόνα από την περιοχή.
Ένα χρόνο μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι και ξύπνησαν μνήμες. Δυο μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ραφήνα και στον Βαρνάβα.

Στην Ραφήνα, η φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο με πεύκα λίγο πριν τις 3.30 το μεσημέρι στην λεωφόρο Μαραθώνος, κοντά στην Διασταύρωση της Ραφήνας. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας. Η φωτιά μαίνεται στην συμβολή των οδών Ροδοδάφνης και Μαραθώνος. Στην μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν 101 πυροσβέστες με 48 οχήματα 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.


Εσπευσμένα μετέβη στην Ραφήνα, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει όλες τις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Δείτε εικόνα από το irafina.gr και το rpn.gr
Δείτε φωτογραφίες από την φωτιά στην Ραφήνα που μας έστειλαν αναγνώστες του newsit.gr

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή του Βαρνάβα, στην θέση Κοκορέτσιζα όπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, δυο πεζοπόρα τμήματα, δυο μηχανοκίνητα και δυο εναέρια, ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος
Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου