Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Σαντορινιός: Αναπτυξιακές προοπτικές με την ακτοπλοϊκή σύνδεση από Θεσσαλονίκης έως Ηράκλειο


http://www.thessnews.gr
Τι είπε στο αναπτυξιακό συνέδριο στη Σύρο
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 15ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Σύρο, συμμετείχε στο τραπέζι συζήτησης με θέμα «Υποδομές, Νησιωτικότητα, Προσβασιμότητα και Μεταφορικό Ισοδύναμο».

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός στάθηκε ιδιαίτερα στο μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου και στην άμεση εφαρμογή του, ενώ εκτενώς αναφέρθηκε στα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει για τις υποδομές των νησιών, τα οποία, όπως τόνισε, φέρνουν ξανά την ελπίδα για τόνωση των αναπτυξιακών τους δυνατοτήτων.

«Σαν Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μετά από συνεργασία με το Δήμο Σύρου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, προχωράμε στην υπογραφή σύμβασης για την έναρξη 2 νέων δρομολογίων την εβδομάδα, αρχής γενομένης από τα μέσα του Ιούνη και για όλο το καλοκαίρι, που θα ενώνουν τη Θεσσαλονίκη, τη Σκιάθο, τη Σύρο και αρκετά άλλα Κυκλαδονήσια, με το Ηράκλειο. Πιστεύουμε ακράδαντα πως η συγκεκριμένη γραμμή μπορεί να ανοίξει νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες για τις Κυκλάδες», είπε χαρακτηριστικά για την ακτοπολοϊκή σύνδεση που θα τεθεί σε εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου