Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ

Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Γραμματέας Ευθύμιος Δρόσος συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά «ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ». Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων του Κινήματος Γιώργος Μπόλας και η υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Στέλλα Βαλάνη.
Από πλευράς της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά συμμετείχαν ο Πρόεδρος Βασίλειος Πάντζος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σαμπάνης, ο Εθνικός Διαμεσολαβητής Απόστολος Αθανασόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος Ηλίας Γιαννόπουλος.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πληθυσμιακή ομάδα των Ρομά, καθώς και η ευρύτερη δυνατή και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή στην αντιμετώπιση και επίλυση αυτών.
Με πρωτοβουλία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις προς την κατεύθυνση αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φωτογραφίες: Επιστρέφουν στην Ελλάδα τα οστά 17 ηρώων που «έπεσαν» στην Κύπρο

Στις μάχες το 1964 και το 1974 Πρόκειται για νεκρούς της τορπιλακάτου "Φαέθων" που βυθίστηκε από τουρκικά αεροσκάφη το 1964, για ...